Insight

Grunnkurs og kurs i Læringsanalyse for ledere i arbeid med Fagfornyelsen

Den 22. og 23. april arrangerer vi workshops i våre lokaler i Drammen. Vi har lagt disse kursdagene etter hverandre slik at det er tilrettelagt for ledere som ønsker å delta på begge.

Grunnkurs 22. april

Onsdag 22. april holder vi grunnkurs i hvordan bruke Conexus Insight med fokus på praktisk bruk av verktøyet og mye muligheter for trening.
Målgruppen for denne dagen er nyansatte skoleledere, ledere som ser behov for en oppfriskning, samt ledere som etter kommunesammenslåing skal bruke verktøyet for første gang.

Læringsanalyse for ledere i arbeid med fagfornyelsen 23. april

Torsdag 23. april holder vi et mer avansert kurs som forutsetter at de grunnleggende ferdighetene som det gis innføring i dagen før er på plass. Denne dagen gir innføring data og analyser av data fra Conexus Insight som kan være verdifulle for ledere som skal gjennomføre utviklingsarbeid i forbindelse med fagfornyelsen på egen skole og kommune. Hovedfokus vil være på sentrale temaer fra fagfornyelsen som:

  • Data som kan fortelle oss noe om progresjon i læring.
  • Data som kan fortelle oss noe om opplevelse av mer elevaktiv undervisning og arbeidsformer, som er avgjørende for å realisere verdiløftet i fagfornyelsen.
  • Kritisk tenkning i analyse av data. Innføring i eksempler på hvordan og hvorfor det er viktig at ledere kjenner måter å stille seg kritiske spørsmål til de dataene de selv bruker.

Målgruppen for denne dagen er skoleledere og skoleeiere som ønsker å få konkrete analyseverktøy i arbeidet med å lede fagfornyelsen på en datainformert måte på egen skole og kommune.

 

Det er maks 45 plasser per kursdag, så det er førstemann til mølla.

Èn dag

950,– inkl. lunsj

Begge dagene

1 650,– Inkl. lunsj

Påmelding  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.